Cene i načini plaćanja

Sve cene izlistane na web strani www.gradskabeba.rs su izražene u dinarima sa uračunatim porezom na dodatu vrednost u iznosu od 20 %. Prodavac zadržava pravo izmene cena. Prodavac zadržava pravo odkazivanja porudžbine ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cena na web stranu, na primer umesto 10.000 rsd stoji 100 rsd.

Plaćanje poručenih proizvoda se može izvršiti na sledeći način::

1. Plaćanjem preko računa

Vašu narudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Prodavca. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Republike Srbije. Nakon poručivanja i telefonske potvrde Vaše porudžbine, uplatite iznos sa predračuna koji dobijate E-mailom putem opšte uplatnice na šalteru bilo koje poslovne banke, pošte ili e-bankingom. Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa porudžbenice se šalju na Vašu adresu.

2. Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem Vašu narudžbinu plaćate u gotovini prilikom isporuke neposredno dostavljaču kurirske službe.

3. Platnim karticama

Možete izvršiti plaćanje vašom ličnom ili kompanijskom kreditnom karticom, na apsolutno siguran način. Online plaćanja korišćenjem kreditne kartice je zaštićen metod, jer se vaši podaci kartice ne čuvaju od strane procesora transakcija, pošto su zaštićeni i kriptovani.
Da biste platili svoju porudžbinu, potrebno je da unesete broj kreditne kartice, datum isteka i CVV2/CVC2 kod (poslednje tri cifre koje se nalaze na poleđini vaše kartice, u liniji gde se nalazi i vaš potpis).